Uslovi korišćenja sajta

Dobrodošli i hvala što koristite naš internet sajt tismonte.me. Korišćenjem bilo kog dijela internet sajta automatski prihvatate sva navedena pravila. Ni jedan dio internet sajta tismonte.me se ne smije koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Autorska prava

Internet sajt tismonte.me polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela internet sajta smatra se kršenjem autorskih prava tismonte.me platforme i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je internet sajt tismonte.me povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. tismonte.me nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja. Informacije date na internet sajtu tismonte.me ne treba tumačiti kao savjete za donošenje odluka bilo koje vrste, već se prije svake odluke morate posavjetovati sa odgovarajućim stručnjakom. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje internet sajta tismonte.me, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Linkovi na spoljne internet sajtove

Tismonte.me sadrži linkove na internet sajtove izvan vlastitog internet sajta da bi vama pružili što više informacija. Gradnja.me nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbjednosti ovih internet sajtova, niti kontroliše usluge i proizvode dostupne na njima. Ukoliko stupite u vezu sa takvim internet sajtovima, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti internet sajta tismonte.me.

Izmjena uslova korišćenja

Tismonte.me može u svakom trenutku izmijeniti uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na internet sajtu Tismonte.me smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Sakupljanje informacija i njihovo korišćenje

Tismonte.me internet sajt možete posjetiti bez otkrivanja bilo kakvih ličnih informacija. Mi čuvamo samo informacije koje nam samovoljno podijelite ispunjavanjem forme na našem sajtu, email-om ili nekim drugim direktnim kontaktom.

Informacije koje dobijemo od vas nećemo dijeliti sa trećom stranom već ćemo ih koristiti samo za dobijanje informacija o posjetiocima internet sajta koje nam služe za poboljšavanje kvaliteta našeg sadržaja. Tražene informacije uključuju ime, prezime i email.

Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo email-om i obavijestimo o novim sadržajima, proizvodima i uslugama koje se nalaze na našem internet sajtu. U slučaju da ne želite da vas kontaktiramo, možete nas o tome u svakom trenutku obavijestiti.

Kolačići

Naš internet sajt, kao i većina ostalih, koristi kolačiće. Kolačići (eng. Cookies) su tekstualni fajlovi koji se smještaju na računar korisnika i najčešće se koriste za identifikaciju korisnika tokom korišćenja nekog sajta ili aplikacije. Ovi fajlovi najčešće sadrže nekoliko linija teksta gdje smještaju privremene informacije o korisniku tako da web čitač (browser) zna kada korisnik koristi aplikaciju ili posjećuje neki sajt.

Korišćenje kolačića je standardna praksa i većina web čitača (browser-a) je podešena da automatski prihvata sve kolačiće. Međutim, vi možete odlučiti da prestanete da ih koristite. Mi kolačiće koristimo za praćenje statističke analize posjećenosti našeg sajta.

Maloljetni korisnici

Ukoliko ste maloljetni morate imati dozvolu svojih roditelja prije nego nam date informacije o sebi. Ukoliko ste roditelj i ukoliko ste saznali da nam je vaše dijete dalo informacije o sebi, molimo vas da nas kontaktirate da bismo ih izbrisali.