Prilagodite svoj dizajn.

HANEX®
mineralne ploče

Neograničena fleksibilnost dizajna HANEX®-a omogućava vam da stvorite lijepu, izdržljivu i estetski privlačnu površinu u svakom stambenom i komercijalnom okruženju.

Komercijalne primjene obuhvataju bilo koju vertikalnu ili horizontalnu površinu u kuhinjama, kupatilima, aerodromima, bolnicama, prostorijama za pripremu hrane, maloprodajnim objektima, školama, univerzitetima, stadionima, kancelarijama, izložbenim štandovima i javnim zgradama.

Hanex® mineralne ploče su akrilni čvrsti površinski materijali koji su visoko otporni na mrlje i hemikalije zbog visokog nivoa trihidrata aluminijuma. Njegova jedinstvena mješavina akrilnih smola i prirodnih materijala omogućava da se HANEX® reže, oblikuje i formira tako da odgovara velikom broju dizajna

Kako je HANEX® akril, prednosti izrade su skoro neograničene. Može se rezati, oblikovati i termički oblikovati u 3D oblike. HANEX® se koristi svuda gde možete da zamislite, kao što su kuhinja, hotel, zdravstvo ili transport, mogućnosti dizajna su beskrajne. Jedino ograničenje za HANEX® je vaša mašta.